Hygienic Design

Poor hygienic design (cleanability) of production equipment is the most common cause of contamination from pathogenic bacterias in the food processing industry.

Hygienisk design

Et produksjonsanlegg med fokus på hygienisk design hindrer mat fra forurensning og sikrer optimal strøm av ingredienser, emballasje, produkt, avfall og personell,

Resultatene av hygienisk utformet utstyr og systemer er redusert antall produksjonsstopp, lettere rengjøring og vedlikehold, samt økt kvalitet og mattrygghet på grunn av redusert risiko for krysskontaminering. Aquatiq® tilbyr både tilpassede kurs og rådgivning om hygienisk design.

Mål med kurset

Gi deltakerne økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design, for å sikre rengjøring, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.

Innhold

Prinsipper og praksis i hygienisk design
Bruk av støtteverktøy (Maskindirektivet, ISO 14159, EHEDG) Anskaffelsesprosessen - hvem skal ta del og hvilke spesifikasjoner som kreves.

Målgruppen

Kurset er relevant for alt personell som er involvert i forbedringer, design, utvelgelse og kjøp av produksjonsutstyr.

PRAKTISK KURSINFORMASJON

For spørsmål, kontakt

Stein Nikolaisen

Food Safety Specialist
Aquatiq AS
+47 
906 73 565
stein.nikolaisen@aquatiq.com

Aquatiq Consult Katalog

Kurs, revisjon og konsulenttjenester for matbransjen.

Kontakt Aquatiq Consult

Hva gjelder henvendelsen?
I henhold til GDPR.