HACCP Innføring

Lillestrøm 26. februar - få plasser igjen
Bergen 9. april

Bli kjent med HACCP-metodikken

Alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre HACCP. HACCP-systemet bør være enkelt og brukervennlig for at alle i virksomheten skal kunne forstå og bruke systemet i praksis.

HACCP er et tema som må modnes, og som krever et godt teoretisk grunnlag før man kan begynne med det praktiske arbeidet. Dette HACCP-kurset er en starthjelp for å bli kjent med HACCP-metodikken.

Mål

Gi deltagere en kort innføring i HACCP. 

Innhold

Teori og øvelser relatert til følgende tema:

  • Systematisering av trygg mat arbeidet
  • Grunnforutsetninger
  • Næringsmiddelfarer
  • HACCP-metodikken trinn for trinn

Målgruppe

Kurset er meget godt egnet for personell som ikke er kjernemedlemmer i HACCP-teamet, personell i mindre virksomheter og ansatte som trenger oversikt over HACCP. Det er også veldig nyttig som en oppfriskning for mer erfarent personell.

For de som skal sitte i eller lede HACCP-team og utarbeide HACCP-system, anbefaler vi vår 3 dagers HACCP Workshop.

Innføringskurset er generelt og passer for alle virksomheter i matindustrien, uansett bransje.

Dette HACCP-kurset kan også bedriftstilpasses.

Praktisk informasjon 

  • Vilkår og informasjon: Før du melder deg på kurs hos oss, oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med våre regler for PÅ- OG AVMELDING
  • Kursets varighet: kl 10.00-17.00
  • Kursavgift: 5 100,- 

Kommende kurs 2019:

Lillestrøm, 26. februar  

  • Sted: Thon Hotel Arena
  • Påmeldingsfrist: 20. februar  
  • Frist 10% early bird rabatt: 15. januar

Kurset er nå fullbooket. Ta kontakt om du ønsker å stå på "venteliste". 

Bergen, 9. april

  • Sted: Thon Hotel Bergen Airport
  • Påmeldingsfrist: 12. mars 
  • Frist 10% early bird rabatt: 26. februar

Meld deg på her!

For mer info og spørsmål, ta kontakt: 

Kirsti Mathisen

Seniorkonsulent/Kurskoordinator 
Aquatiq Consult 
+47 957 94 008
kirsti.mathisen@aquatiq.com

Aquatiq Consult Katalog 2018

Kurs, revisjon og konsulenttjenester for matbransjen.