Leverandørrevisjon

Utnytt et system for godkjenning og overvåking av ytelsen til leverandørene av din bedrift, basert på risikovurdering, for å identifisere potensielle trussler angående mattrygghet og kvalitet.

Leverandørrevisjon

Kurset oppfyller kravene til leverandørprestasjon i BRC Global Standard for Food Safety.

Kursmål

Gi deltakerne en introduksjon til grunnleggende elementer som bør inkluderes i et system for leverandørprestasjon, og ulike verktøy og metoder for godkjenning og overvåking.

Innhold

  • Risikovurdering av ingredienser og emballasje.
  • Mat sikkerhetsstandarder for emballasje
  • Resultat vurderinger av overførte tjenester og outsourcede prosesser
    Spesifikasjoner og kontrakter
  • Velge og administrere leverandører
  • Systematisk gjennomgang av leverandører
  • Praktisk leverandørprestasjon vurdering

Målgruppen

Personell med ansvar for kvalitets- / kvalitetskontroll, innkjøp, medlemmer av HACCP-teamet.

Kurset kan tilpasses din bedrift.

Forkunnskap

For et tilfredsstillende læringsutbytte fra kurset skal deltakerne allerede ha grunnleggende HACCP kompetanse.

PRAKTISK KURSINFORMASJON

For inquiries please contact

Trond Stokmo

Senior Consultant, Audits
Aquatiq Consult
+47 908 30 918
trond.stokmo@aquatiq.com

Aquatiq Consult Katalog

Kurs, revisjon og konsulenttjenester for matbransjen.

Kontakt Aquatiq Consult

Hva gjelder henvendelsen?
I henhold til GDPR.