Miniseminar under Aqua Nor 2019

Aquatiq holder 2 gratis miniseminar under Aqua Nor 2019. Her vil utfordringer og løsninger knyttet til sjømatindustrien bli diskutert.

Seminar 21. august er fulltegnet!

Program 20. august 

Tid: 11.00-13.00

Åsne Sangolt, Mattilsynet
- Hel fisk i kasse; spiseklart, utilsiktet spiseklart eller råvare til videre foredling?
- Kinakrav til eksport

Randi Nordstoga Haldorsen, Mowi 
- Kartlegging av forekomst av Listeria monocytogenes i sjø, FHF-prosjekt

Arne Neset, Rentokil
- Siste nytt innen bekjempelse av skadedyr

Mariann Kirkerød, Aquatiq Consult 
- Culture Excellence

Heidi Camilla Sagen-Ohren, Aquatiq Sense
- Aquatiq BioMap 

Meld deg på dag 1

Program 21. august

Tid: 10.30-13.00

Elvin Bugge, Aquatiq
- Hygiene i akvakultur

Kurt Olav Oppedal, Mowi
- Mulighetene med bløggebåt

Stein Nikolaisen, Aquatiq 
- Hygienisk design og spesifikasjoner

Randi Nordstoga Haldorsen, Mowi 
- Kartlegging av forekomst av Listeria monocytogenes i sjø, FHF-prosjekt

Stein Nikolaisen, Aquatiq 
- Presentasjon av Aqua-Serien; hygieneserie utviklet for sjømatindustrien

Heidi Camilla Sagen-Ohren, Aquatiq Sense
- Aquatiq BioMap

 

Forelesere

Åsne Sangolt jobber som seniorrådgiver på Hovedkontoret til Mattilsynet, sjømatavdelingen. Åsne er utdannet akvaingeniør, og har blant annet jobbet som kvalitetsleder ved lakseslakteri. I forhold til Listeria og sjømat, så har Åsne jobbet med mange prosjekter som feks organisering av tilsynskampanjer, utbruddsetterforskning, utarbeidelse av veiledninger og retningslinjer og opplæring.

Randi Nordstoga Haldorsen jobber som Group Technical Manager Food Safety & Quality i Mowi. Med sin veterinærbakgrunn og over 20 år I Mowi-systemet , har Randi betydelig kunnskap og erfaring med bekjempelse av Listeria.

Kurt Oppedal er Manager Processing Technology i Mowi ASA. Kurt har jobbet i mer enn 30 år i Mowi-systemet i ulike roller innenfor produksjonsledelse, kvalitet og teknologi.   

Arne Neset er teknisk direktør i Rentokil og ansvarlig for konsepter og løsninger for å forebygge og bekjempe skadedyr.

Mariann Kirkerød er daglig leder i Aquatiq Consult, seniorkonsulent og revisjonsleder. Mariann har spesialkompetanse innen HACCP, system og prosessforbedring, prosjekt og revisjonsledelse og arbeid med kvalitetskultur.

Heidi Camilla Sagen-Ohren er Microbiology & Food Safety Specialist i Aquatiq. Heidi har spesialkompetanse innen mikrobiologi og prøvetaking. Heidi leder og deltar i prosjekter hvor det er behov for problemløsning relatert til kontaminering med Listeria eller annen uønsket mikroflora. Heidi veileder kunder blant annet med prøvetakingsregimer og vurdering av analyseresultater, og hvordan dette knyttes opp mot bedriftens daglige HACCP-arbeid.

Elvin Bugge er grunnlegger av selskapene i Aquatiq. Elvin er best kjent for sin kunnskap relatert til forebygging og eliminering av Listeria i produksjonsmiljø og hygienisk design. Han har også mangeårig kunnskap om akvakulturbransjen.  

Stein Nikolaisen er Food Safety Specialist i Aquatiq og har spesialkompetanse innen hygienisk design, hygiene for teknisk avdeling og renhold, inkludert tekniske prosesser og vaskesystemer. Stein leder og deltar i prosjekter hvor det er behov for problemløsning relatert til kontaminering med Listeria eller annen uønsket mikroflora.

 

For mer info og spørsmål, ta kontakt: 

Kirsti Mathisen

Seniorkonsulent/Kurskoordinator 
Aquatiq Consult 
+47 957 94 008
kirsti.mathisen@aquatiq.com