Rotårsaksanalyse er et utmerket verktøy for å identifisere tiltak for å hindre gjentakelse av uønskede hendelser. Det er et inkludert krav i for eksempel BRC Global Standard Food Safety og FSSC 22000.

Mål

Gi deltakerne et verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse, og en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.

Innhold

Kontinuerlig forbedring - trinnvis problemløsning ved bruk av A3 storyboard: 

  • Beskrive utfordringen
  • Nåsituasjon
  • Ønsket situasjon
  • Gjennomføre rotårsaksanalyse
  • Finne tiltak
  • Verifisere og måle effekt av tiltak

Bruk av ulike verktøy: 

  • Casestudier der deltagerne skal gjennomføre en A3
  • Brainstorming
  • Fiskebensdiagram
  • Prioriteringsmatrise
  • 5 x hvorfor

Målgruppe

Kurset er relevant for de fleste roller i en næringsmiddelbedrift. F.eks medlemmer av det tverrfaglige HACCP-teamet.

Praktisk informasjon 

  • Vilkår og informasjon: Før du melder deg på kurs hos oss, oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med våre regler for PÅ- OG AVMELDING
  • Kursets varighet: kl 10.00-17.00
  • Kursavgift: 5 300,- 

Kommende kurs: 

Lillestrøm 28. oktober

  • Sted: Thon Hotel Arena
  • Påmeldingsfrist: 30. september
  • Frist 10% early bird rabatt: 2. september

Meld deg på her!

 

For spørsmål, kontakt:

Elise Solberg Løvlund

Seniorkonsulent
Aquatiq Consult
+47 478 91 676
elise.lovlund@aquatiq.com

Aquatiq Consult Katalog

Kurs, revisjon og konsulenttjenester for matbransjen.

Kontakt Aquatiq Consult

Hva gjelder henvendelsen?
I henhold til GDPR.