HACCP Workshop

Bergen 5.-7. november
Lillestrøm 3.-5. mars 2020

Dette HACCP-kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis.

En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager. HACCP er et tema som må «fordøyes og modnes», og et 3-dagers HACCP-kurs gir følgende fordeler:

  • Bedre tid til teori
  • Flere gruppeoppgaver
  • Mer tid til diskusjon og erfaringsutveksling
  • Bedre tid til rettledning av hver enkelt kursdeltager
  • Mulighet til å ta eksamen

Mål

  • Systematisering av trygg mat arbeidet
  • Krav til HACCP
  • Næringsmiddelfarer
  • Planlegging og organisering av HACCP-arbeidet
  • Utarbeiding av HACCP-plan
  • Grunnforutsetninger
  • Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene
  • Hvordan kommunisere HACCP ut i virksomheten og få et levende HACCP-system
  • Bransjerelaterte gruppeoppgaver
  • Frivillig HACCP-eksamen 

Målgruppe

Kurset er i første omgang rettet mot personer i virksomhetens HACCP-team, men anbefales også for alle med ansvar for trygg mat og risikostyring, ledelse, kvalitets-/ laboratorie- og tilsynspersonell.

Kurset kan også bedriftstilpasses.

Forkunnskap

Forkunnskaper om HACCP er ikke nødvendig for å ha utbytte av kurset, men vil selvfølgelig være en fordel. Det er ikke nødvendig å gå innføringskurset før dette kurset.

HACCP-eksamen

Vi tilbyr HACCP-eksamen utviklet av RSPH på 2 nivåer: Level 2 Award in Understanding HACCP og level 3 Award in Understanding how to Develop a HACCP Plan. 

Generell info 

Kursets varighet: 3 dager (dag 1: 10-17.30 dag 2: 9-17.30 dag 3: 9-14*) 

* Ordinær kursdag avsluttes. Frivillig HACCP-eksamen arrangeres etter endt kurs. 

Kursavgift: 10 500,-

Eksamen: 1300,-

Kommende kurs: 

 

5.-7. november, Bergen

  • Sted: Radisson Blu Royal Hotel
  • Påmeldingsfrist: 8. oktober
  • Frist 10% early bird rabatt: 24. september

Meld deg på her! 

3.-5. mars 2020, Lillestrøm

  • Sted: Thon Hotel Arena
  • Påmeldingsfrist: 4. februar 2020
  • Frist 10% early bird rabatt: 21. januar 2020

Meld deg på her!

 

Ta kontakt for mer informasjon

Kirsti Mathisen

Seniorkonsulent/Kurskoordinator 
Aquatiq Consult 
+47 957 94 008
kirsti.mathisen@aquatiq.com

Aquatiq Consult Katalog

Kurs, revisjon og konsulenttjenester for matbransjen.

Kontakt Aquatiq Consult

Hva gjelder henvendelsen?
I henhold til GDPR.