Manglende ressurser, fravær av nøkkelpersonell, organisasjonsendringer, krevende prosjekter og behov for raskere fremdrift, kan være noen årsaker til at virksomheter velger å leie inn bistand i perioder.

Eksempler på tjenester vi har utført:

  • Vikariat for kvalitetsleder
  • Bistå kvalitetsleder/-avdeling i prosjekt
  • Drifte kvalitetssystemer i virksomheter som ikke har egne ressurser
  • Lede eller delta i forbedringsprosjekter

Det er ofte behov for å styrke egen ressursgruppe i ulike prosjekt. Vi kan bistå med støtte og prosjekthjelp innenfor ulike Trygg Mat relaterte tema i matbransjen, som for eksempel:

  • Mange får krav om sertifisering mot krav i anerkjente standarder for mattrygghet. Dette kan for mange være en stor oppgave, både kompetansemessig og ressursmessig. Vi bistår mange bedrifter med å kartlegge nystatus og utarbeide handlingsplaner. Vi bistår også å bugge intern kompetanse, samt med ledelse og ressurser i prosessen frem til sertifisering. 
  • Bistand med utvikling og forbedring av struktur av ulike elementer i ledelsesystemet.

Eksempler på kundeønsker / mål kan være

  • Oppbygging av mer hensiktsmessig struktur for HACCP / FOOD FRAUD
  • Oppbygging av en mer oversiktlig og effektiv struktur for oppfølging / drift av HACCP systemet
  • Forbedring og automatisering av prøvetakingsregime
  • Bistå med å etablere system og struktur for fastsettelse av holdbarhet 
  • Bistå i utbyggingsprosjekter med layout, soneinndeling, hygienisk design
  • Hjelp til vurdering, innkjøp og innstallasjon av produksjonsutstyr relatert til hygienisk design
  • Optimalisering av renholdsprosessen

For mer informasjon, kontakt

Mariann Kirkerød

Managing Director
Aquatiq Consult
+47 415 59 870
mariann.kirkerod@aquatiq.com

Katalog

Aquatiq Consult Katalog

Kurs, revisjon og konsulenttjenester for matbransjen.

Kontakt Aquatiq Consult

Hva gjelder henvendelsen?
I henhold til GDPR.