Renhold

Kommende kurs:

 

 

Stein Nikolaisen

Food Safety Specialist
Aquatiq
+47 90 67 35 65
stein.nikolaisen@aquatiq.com

Om kurset

Renhold er en av de viktigste grunnforutsetningene, som ofte ikke er tilstrekkelig styrt, og mye kan gå galt.
Ofte skyldes feil, mangel kunnskap, ledelse og gjennomføring av rutiner. Vi ser ofte at den viktigste grunnforutsetningen i bedriften blir satt bort enten til byrå, eller gjennomført av mennesker som sliter med kommunikasjon både på Norsk og engelsk.

Mål

På dette ca 2,5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnlegende kunnskap om næringsmiddelrenhold. Kurset passer for alle ansatte i renhold, renholdsleder, produksjon, teknisk team, HACCP team, kvalitetsledere, og mellomledelse.

Innhold

  • Hvorfor – Hvordan?
  • Vi ser på forberedelser, verktøy for renhold og alle stegene i utførende renhold.
  • Vi går gjennom periodisk renhold og demonteringsbehov.
  • Videre kommer vi innom kommunikasjonen og samarbeid som bør være på plass for å lykkes med et kvalitativt og bærekraftig renhold.

Målgruppe

Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam, innkjøp og mellomledelse.

Praktisk informasjon

  • Tid: Se oppsatte datoer
  • Varighet: ca 2 til 2,5 timer
  • Sted: Nettkurs
  • Påmeldingsfrist:
  • Pris: 3000,- (Fra person 2 til 5 i samme bedrift 2500,-)
    • Fra person 6 betales kun 500,- pr person

Din påmelding er bindende når den er mottatt hos oss. Dersom du må avmelde din deltagerplass vil du bli belastet avgift etter følgende regler:

  • Ved avmelding før arrangementsstart faktureres 50% av avgiften. Må varsles seinest 5 dager før.
  • Ved påmelding innenfor 5 dager før kurset er påmelding bindende.
  • Kansellering av arrangement
    Vi tar forbehold om gjennomføring og deltagerbegrensning. Vi forbeholder oss retten til å kansellere et hvert arrangement på et hvert tidspunkt.