Grunnleggende Næringsmiddelhygiene

Om kurset

Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.

Mål

På dette ca 2,5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift. 

Innhold

  • Hvorfor – Hvordan?
  • Hygiene en av de viktigste grunnforutsetningene for å klare å produsere trygg mat
  • Samtidig skal produksjon gå raskt og effektivt. Dette kan medføre en fare for mattryggheten om ikkje god opplæring og gode rutiner er på plass.
  • Vi setter hygiene inn i bildet "matproduksjon" og kommer med mange viktige punkter for å bringe ansatte enda nærmere god mattrygghetskultur.
  • Bilder og eksempler.

Målgruppe

Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam og mellomledelse.

Praktisk informasjon 

  • Tid: Se oppsatte datoer
  • Varighet: ca 2 til 2,5 timer
  • Sted: Nettkurs
  • Påmeldingsfrist:
  • Avmelding: 
  • Pris: 3000,- (Fra person 2 til 5 i samme bedrift 2500,-)
    • Fra person 6 betales kun 500,- pr person.

Web course, 25 June 2020 (English)

Sign up here

Nettkurs, 07 Sept 2020

Meld deg på her

Web course, 05 Oct 2020 (English)

Sign up here

Nettkurs, 02 Nov 2020

Meld deg på her

For spørsmål vennligst kontakt

Stein Nikolaisen

Food Safety Specialist
Aquatiq 
+47 90 67 35 65
stein.nikolaisen@aquatiq.com