Grunnleggende Næringsmiddelhygiene

Om kurset

Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.

Mål

På dette ca 2,5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift. 

Innhold

  • Hvorfor – Hvordan?
  • Hygiene en av de viktigste grunnforutsetningene for å klare å produsere trygg mat
  • Samtidig skal produksjon gå raskt og effektivt. Dette kan medføre en fare for mattryggheten om ikkje god opplæring og gode rutiner er på plass.
  • Vi setter hygiene inn i bildet "matproduksjon" og kommer med mange viktige punkter for å bringe ansatte enda nærmere god mattrygghetskultur.
  • Bilder og eksempler.

Målgruppe

Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam og mellomledelse.

Praktisk informasjon 

  • Tid: Se oppsatte datoer
  • Varighet: ca 2 til 2,5 timer
  • Sted: Nettkurs
  • Påmeldingsfrist:
  • Avmelding: 
  • Pris: 3000,- (Fra person 2 til 5 i samme bedrift 2500,-)
    • Fra person 6 betales kun 500,- pr person.

Web course, 25 June 2020 (English)

Sign up here

For spørsmål vennligst kontakt

Stein Nikolaisen

Food Safety Specialist
Aquatiq 
+47 90 67 35 65
stein.nikolaisen@aquatiq.com