Grunnleggende Hygienisk Design

Om kurset

På dette 2.5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess. Dette kurset gir deg og bedriften en grunnleggende forståelse for hygienisk design. Stein Nikolaisen er en av Norges beste innenfor dette temaet og gir dere et kurs som er enkelt å forstå.

Mål

Hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiensisk Design innebærer for din bedrift.

Innhold

  • Hvorfor – Hvordan?
  • Krav som oftest settes til hygienisk design
  • Flere av grunnprinsippene i forhold til hygienisk design
  • Bilder fra industri på gode og dårlige løsninger.
  • Viktige ting relatert til innkjøp og planlegging ved endringer

Målgruppe

Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam, innkjøp og mellomledelse.

Praktisk informasjon 

  • Tid: Se oppsatte datoer
  • Varighet: ca 2 til 2,5 timer
  • Sted: Nettkurs
  • Påmeldingsfrist:
  • Pris: 3000,- (Fra person 2 i samme bedrift 2500,-)

 

Nettkurs, 28 mai 2020

Meld deg på her

For spørsmål vennligst kontakt

Stein Nikolaisen

Food Safety Specialist
Aquatiq 
+47 90 67 35 65
stein.nikolaisen@aquatiq.com