Grunnleggende Hygienisk Design

Om kurset

På dette 2.5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess. Dette kurset gir deg og bedriften en grunnleggende forståelse for hygienisk design. Stein Nikolaisen er en av Norges beste innenfor dette temaet og gir dere et kurs som er enkelt å forstå.

Mål

Hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiensisk Design innebærer for din bedrift.

Innhold

  • Hvorfor – Hvordan?
  • Krav som oftest settes til hygienisk design
  • Flere av grunnprinsippene i forhold til hygienisk design
  • Bilder fra industri på gode og dårlige løsninger.
  • Viktige ting relatert til innkjøp og planlegging ved endringer

Målgruppe

Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam, innkjøp og mellomledelse.

Praktisk informasjon 

  • Tid: Se oppsatte datoer
  • Varighet: ca 2 til 2,5 timer
  • Sted: Nettkurs
  • Påmeldingsfrist:
  • Pris: 3000,- (Fra person 2 i samme bedrift 2500,-)

Vi tilbyr også dette kurset som bedriftstilpasset, både som nettkurs og klasseromskurs. Norsk og Engelsk. Ta kontakt for info.

 

Nettkurs, 30 okt 2020

Meld deg på her

For spørsmål vennligst kontakt

Stein Nikolaisen

Food Safety Specialist
Aquatiq 
+47 90 67 35 65
stein.nikolaisen@aquatiq.com