Grunnleggende Næringsmiddelrenhold

Om kurset

Renhold er en av de viktigste grunnforutsetningene, som ofte ikke er tilstrekkelig styrt, og mye kan gå galt.
Ofte skyldes feil, mangel kunnskap, ledelse og gjennomføring av rutiner. Vi ser ofte at den viktigste grunnforutsetningen i bedriften blir satt bort enten til byrå, eller gjennomført av mennesker som sliter med kommunikasjon både på Norsk og engelsk.

Mål

På dette ca 2,5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnlegende kunnskap om næringsmiddelrenhold. Kurset passer for alle ansatte i renhold, renholdsleder, produksjon, teknisk team, HACCP team, kvalitetsledere, og mellomledelse.

Innhold

  • Hvorfor – Hvordan?
  • Vi ser på forberedelser, verktøy for renhold og alle stegene i utførende renhold.
  • Vi går gjennom periodisk renhold og demonteringsbehov.
  • Videre kommer vi innom kommunikasjonen og samarbeid som bør være på plass for å lykkes med et kvalitativt og bærekraftig renhold.

Målgruppe

Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam, innkjøp og mellomledelse.

Praktisk informasjon 

  • Tid: Se oppsatte datoer
  • Varighet: ca 2 til 2,5 timer
  • Sted: Nettkurs
  • Påmeldingsfrist:
  • Avmelding: 
  • Pris: 3000,- (Fra person 2 til 5 i samme bedrift 2500,-)
    • Fra person 6 betales kun 500,- pr person.

Vi tilbyr også dette kurset som bedriftstilpasset, både som nettkurs og klasseromskurs. Norsk og Engelsk. Ta kontakt for info.

Nettkurs, 21 Sept 2020 

Meld deg på her

 

Nettkurs, 16 Nov 2020 

Meld deg på her

For spørsmål vennligst kontakt

Stein Nikolaisen

Food Safety Specialist
Aquatiq 
+47 90 67 35 65
stein.nikolaisen@aquatiq.com