Grunnleggende Teknisk Hygiene

Om kurset

På dette 2.5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess. Dette kurset gir deg og bedriften en grunnleggende forståelse for Teknisk Hygiene. Stein Nikolaisen er en av Norges beste personer innenfor dette tema, og gir dere et flott kurs som er enkelt å forstå. 

 

Mål

Hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.

Innhold

  • Hvorfor – Hvordan?
  • Vedlikehold en av de viktigste grunnforutsetningene for å klare å produsere mat
  • Samtidig er teknisk avdeling sterkt presset på tid og ressurser, og kan medføre en fare for mattryggheten til fabrikken
  • Vi setter teknisk inn i bildet matproduksjon og kommer med mange viktige punkter for å bringe teknisk enda nærmere mattrygghetskultur og et alltid strengere kundekrav
  • Vi snakker om samarbeidet som må være tverrfaglig mellom flere avdelinger slik at teknisk faktisk får rammebetingelser til å få gjort det de er satt til.
  • Bilder fra industri på gode og dårlige løsninger.

Målgruppe

Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam, innkjøp og mellomledelse.

Praktisk informasjon 

  • Tid: Se oppsatte datoer
  • Varighet: ca 2 til 2,5 timer
  • Sted: Nettkurs
  • Påmeldingsfrist:
  • Pris: 3000,- (Fra person 2 i samme bedrift 2500nok)

 

Nettkurs, 04 juni 2020

Meld deg på her

Nettkurs, 21 Aug 2020

Meld deg på her

Web course, 18 Sept 2020 Eng.

Sign up her

Nettkurs, 16 Okt 2020

Meld deg på her

Web course, 13 Nov 2020 Eng.

Sign up her

For spørsmål vennligst kontakt

Stein Nikolaisen

Food Safety Specialist
Aquatiq 
+47 90 67 35 65
stein.nikolaisen@aquatiq.com